Verzenden & retourneren

 

Verzenden & retourneren

Verzendkosten Nederland
Bij bestellingen met een afleveradres in Nederland worden geen verzendkosten berekend.

Mocht je iets retour willen sturen dan zijn de verzendkosten van de retourzending wel voor je eigen rekening. 

Verzendkosten België & Duitsland

Bij bestellingen onder de € 75,00 wordt er € 3,95 verzendkosten berekend.

Bestellingen vanaf € 75,00 zijn verzendkosten vrij.

Mocht je vanuit België of Duitsland iets retour willen sturen en je bestelling daardoor onder de € 75,- komt, worden alsnog de verzendkosten van € 3,95 in rekening gebracht en ingehouden op het retourbedrag.

 

Je bestelling afhalen of ruilen in Haarlem
Woon je in de omgeving van Haarlem of ben je toevallig bij ons in de buurt? Dan is het ook mogelijk je bestelling bij ons af te halen, retourneren of eventueel te ruilen. Neem dan wel eerst even contact met ons op om geschikte tijden/dagen te bespreken. Zonder afspraak is bezoek niet mogelijk.

Verzending & levering
Op werkdagen voor 24:00 besteld en betaald, worden binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Bij normale dienstregeling van PostNL zal de bestelling dan de dag na verzending al geleverd worden. Let op: zaterdag en zondag zijn geen werkdagen!

Retourneren
Retourneren kan binnen 14 dagen. Uw bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn. Retourperiode gaat in op de dag van ontvangst.  Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief.  Outfits en andere artikelen welke gekocht zijn voor een specifiek evenement dienen voor aanvang van het evenement retour ontvangen te zijn. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U kunt het product in de originele staat en verpakking en de aangehechte labels met de bijgeleverde pakbon retour sturen.

Indien u gebruik maakt van het retour sturen van uw product, komen de kosten van terugzending voor uw eigen rekening. Het bedrag van het product zal uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending terug betaald worden. Nadat je retour hier ontvangen is storten we meestal het bedrag binnen enkele dagen terug.

Let op: Bij badmode en lingerie-artikelen mogen de hygiëne-zegels niet worden verwijderd. 

Uitzonderingen retourneren
Retouren worden geaccepteerd mits in originele en onbeschadigde staat, vrij van (rook)geuren en dienen ongedragen zijn. Outfits en andere artikelen welke gekocht zijn voor een specifiek evenement moeten voor aanvang van het evenement retour ontvangen te zijn. Outfits4events behoudt zich ten alle tijden het recht voor retouren te weigeren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »