Over Outfits4events

 

Outfits4events

Bij Outfits4events scoor je de leukste outfits voor het evenement waar jij binnenkort naar toe gaat om er fantastisch uit te zien. Niet alleen voor festivals en concerten maar ook voor Kerst of Halloween kun je hier binnenkort terecht voor een leuke of grappige outfit.

Wij proberen voor elke evenement leuke outfits samen te stellen zodat jij in één keer klaar bent met je kleding en de toebehoren.

Je complete outfit scoor je natuurlijk met een leuke korting. Je bent dan in één keer klaar met je kleding, schoenen, tasje en bijpassende hoed of riem.

Stel je liever zelf je outfit samen dan kun je kiezen uit alle verschillende losse items. Zie je iets leuks bestel dan wel snel, voor je het weet is die fantastische outfit alweer uitverkocht. 

 

Ons team

Het team van Outfits4events bestaat uit medewerkers met een totaal verschillende achtergrond zodat we een breed scala van outfits kunnen samenstellen. Of het nu gaat om een Concert of Outdoor festival in Hiphop/R&B, Nederpop of Latin/Salsa hier vind je een outfit die bij jou past. 

Onze modellen zijn gewone leuke, lieve meiden zoals je ze ook op straat kunt ontmoeten. Soms stijlvol, sexy, in feeststemming of casual gekleed maar altijd zichzelf. Leuke Urban girls met een zeer uiteenlopende voorkeur voor muziek. 

 

Assortiment

Wij streven ernaar ook de wat grotere en kleinere maten in ons assortiment op te nemen zodat jij samen met al je vrienden en vriendinnen op pad kunt. Ook voor andere festival benodigdheden kun je in onze shop terecht. Aangezien wij nog maar net begonnen zijn is ons assortiment nog beperkt maar hou onze webshop goed in de gaten want we zullen snel artikelen toevoegen. 

 

Outfits4events is gestart op 17-7-2017 met de verkoop van casual dameskleding gericht op outdoor festivals. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »