Festival Board Game

 

Festival is een spannend bordspel ontworpen door Caroline en Jeremy Mosdell. De teams gaan rond op een site van een muziekfestival waar ze op verschillende manieren backstage-passen moeten verzamelen, allemaal gegarandeerd om iedereen aan het lachen te maken.

 

Het is gemakkelijk te leren, snel in te stellen en elke keer dat het wordt afgespeeld, anders. Op het eerste gezicht lijkt het een heel eenvoudig 'roll and move'-spel waarbij veel van geluk afhangt. Festival is echter heel anders; de essentie van dit spel ligt in de interactie en zelfexpressie van de mensen die spelen. Het spel moedigt spontane improvisatie en creativiteit aan en het brengt de gratis, ongecompliceerde, leuke sfeer van een festival bij u thuis. Je kunt zo geestig, belachelijk en vermakelijk zijn als je wilt, terwijl je de promokaarten uitvoert. Deze game brengt vrienden samen op een gemakkelijke, leuke en speelse manier.

 

Kortom; het is echt super grappig en leuk!

 

De lengte van het spel kan worden gewijzigd door vooraf te bepalen hoeveel backstage-passen nodig zijn voordat je naar het hoofdpodium gaat om het spel te voltooien. Er zijn in totaal 6 fases inclusief de Main Stage.

 

Het spel kan ook met kleine kinderen worden gespeeld op een soort 'Snakes and Ladders' manier, maar het is een beetje leuker omdat er kaarten en flessen te verzamelen zijn. Met kleine kinderen moet je ervoor zorgen dat ze ouder dan 3 jaar zijn; oud genoeg om de kleine flesjes niet te slikken!

 

Spelers: 4 teams van één of meer spelers

 

 

 

Dit zijn Caroline en Jeremy Mosdell, de makers van Festival Board Game.


Zij hebben gewerkt op muziekfestivals over de hele wereld. Onderweg met de festivals draaide hun thuisleven niet om het televisiescherm, en daarom werden zij heel fantasierijk in hun manier om familie en vrienden te vermaken.

Dit spel is ontstaan uit deze ervaring en werd gevoed door de liefde voor creativiteit, spontaniteit en humor. Geniet!

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »