Zat. 27/4 - 538 Koningsdag

 

538 Koningsdag
Zaterdag 27 April 2019
Breda

 

Ook in 2019 staat Radio 538 weer met een eigen event op het Chasséveld in Breda, 538 Koningsdag. Een van de aller leukste evenementen op Koningsdag is elk jaar het 538 Koningsdag Festival. De beste artiesten brengen de leukste muziek ten gehore. Koningsdag 2019 beloofd dan ook weer een super gezellige dag te worden. 538 Koningsdag is dan ook een prima keus als je een top dag wilt beleven. Het evenement wordt georganiseerd op het Chasséveld in Breda en is misschien wel het populairste evenement tijdens Koningsdag 2019.

 

Natuurlijk kun je ook genoeg eten en drinken krijgen op het terrein. Betalen doe je met speciale munten, verkrijgbaar op het terrein. Dit is een outdoor festival dus neem voor de zekerheid wel een poncho mee. Maar zonnebrand en een zonnebril zijn zeker ook aan te raden. Koningsdag is meestal best wel zonnig! Meer informatie over het festival kun je vinden op: www.538.nl/evenement/koningsdag

 

Wil je niet in een drukke trein of met je eigen auto naar Breda reizen denk dan eens aan de Partybus. Door het hele land zijn er opstapplaatsen en ga je zonder gedoe op reis. Boek nu www.partybussen.nl/festivals/538-koningsdag

  

 

Tot en met 2011 organiseerde 538 jaarlijks op Koninginnedag een groot feest op het Museumplein in Amsterdam. Verschillende artiesten uit binnen- en buitenland traden daar op vanaf 12 uur 's middags en de dag werd traditioneel afgesloten met een groot muziek en visueel spektakel van een bekende dj. Op dit evenement kwamen zo'n 300.000 bezoekers af. In november 2011 besloot de gemeente Amsterdam dat dit Koninginnedagfeest niet meer plaats mocht vinden in verband met veiligheid. Aanvankelijk zou het 538-feest in 2012 op het plein bij RAI Amsterdam worden gehouden, maar in januari van dat jaar werd besloten het feest geheel af te blazen. Na een evaluatie van de editie 2012 besloot de gemeente in 2013 de opzet van meer verspreide, kleinschaliger feesten op Koninginnedag voort te zetten. Op Koningsdag 2014 werd echter een nieuwe locatie gevonden voor het 538-feest, het Chasséveld in Breda, zodat deze jaarlijkse Koningsdag-traditie kan worden voortgezet. Het feest wordt ook rechtstreeks uitgezonden op Radio 538, de website van Radio 538 en het digitale TV-kanaal 538-TV.

 

 

Line-up

Vanaf 10:30 uur ben je al welkom op het terrein waar vanaf 12:00 uur het programma los gaat. Tot 22:00 uur kun je genieten van de beste artiesten De volledige line-up is nog niet bekend, de volgende artiesten treden in ieder geval op 538 Koningsdag 2019 op:

-         Maan

-         Wulf

-         Davina Michelle

-         Lucas & Steve

-         Kris Kross Amsterdam

-         Suzan en Freek

-         Gavin James

-         Sunnery James en Ryan Marciano

-         DI-RECT

-         Snollebollekes

-         Nielson

-         Vinchenzo

 

Kaarten zou je kunnen kopen via www.538.nl/koningsdag/538koningsdag-kaartverkoop

Maar zeer waarschijnlijk is alles al uitverkocht........ 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »